Secretary Search

Ons netwerk biedt de mogelijkheid voor secretary search naar een geschikte kandidaat als personal assistant of voor management support. Van uw niveau, met veel ervaring en toewijding. Tegen een concurrerend tarief.

Wij vinden voor u die ene secretaresse, uw assistent. Zonder meteen gebonden te zijn aan een langdurig contract. Maar wel flexibel en professioneel. Op die manier lopen uw werkzaamheden discreet en geruisloos door. Uw relaties hebben daardoor een aanspreekpunt op het juiste niveau.

Onze ervaring hebben wij opgedaan bij raden van bestuur. Wij weten precies wat er komt kijken bij het meedraaien op topniveau.

In onze search opdracht bepalen wij ter plekke samen met u het profiel van de gewenste kandidaat. Welke taken er moeten worden vervuld, welke vaardigheden worden gevraagd en welke persoonlijke eigenschappen van belang zijn. Dat geldt zowel voor de personal assistant als voor de support op uw directiesecretariaat. De persoonlijke en professionele match. Voor het beste van beiden.